Relatie APK: houd een goede relatie in stand!

Bij onze auto’s hebben we te maken met periodieke keuringen. Bij sporters is er vaak een jaarlijkse sportkeuring. Dat is heel gewoon: even een moment waarop gekeken wordt of alles nog goed is. Ook om een relatie goed te laten blijven moet er in de kwaliteit en het onderhoud worden geïnvesteerd. Wellicht kun je dat een soort ‘wederzijdse relatiekeuring’ noemen, of een ‘relatie upgrade’. Zijn jullie nog steeds gelukkig met elkaar? Dat is wel de bedoeling!

Net als bij een auto of onze gezondheid, kan er onbedoeld iets misgegaan zijn zonder dat het al klachten heeft gegeven. Bij regelmaat is het nodig om af te stemmen of je elkaar nog goed begrijpt en om te kijken of dat wat je voor de ander doet ook zo overkomt. Of er een goede balans is in geven en ontvangen. Velen vinden dit een lastig iets: ze hebben nooit geleerd om zo in een relatie te investeren. Ook merken velen dat communiceren iets merkwaardigs is: voor je het weet gaat er toch iets niet goed. Met andere woorden: er is helemaal geen groot probleem, maar toch lijkt een update wel goed.

Wat kun je verwachten?

Er komt een programma waarin je meer vaardigheden leert, tips en trucs krijgt, allerlei wetenswaardigheden hoort en kunt investeren in elkaar.

– Tijdsduur is 1,5 uur per gesprek.
– We starten met een introductie naar aanleiding van vooraf ingevulde vragenlijsten.
– Je krijgt inzicht in jullie relatie; wat er fijn gaat en wat nog beter kan.
– Je krijgt inzicht in de patronen en dynamiek van jullie relatie.
– Je krijgt handvatten om problemen op te lossen.

Voordelen

– In korte tijd een serieuze investering doen in jullie relatie.
– Allerlei zinvolle dingen leren.
– Naar keuze een gewenste tijd inplannen (ochtend, middag of avond).
– Bewust tijd en aandacht aan elkaar besteden.
– Meer verbondenheid met elkaar ontwikkelen.

Kosten

€ 90, 00 per uur exclusief 21% BTW

Aanmelden

Hebben jullie behoefte aan zo’n relatie APK? Meld je dan aan! In goed overleg wordt een afspraaktijd met jullie gepland.

Meld je hier aan voor een relatie APK!

Ervaringen van cliënten

miniklaverHet was fijn om met Marcel aan de zijlijn weer eens aandachtig naar onze relatie te kijken. Marcel heeft het over wezenlijke dingen waar we het samen niet echt over hadden. Ik geloof dat dit gesprek ons zeker meer heeft gegeven om weer meer in verbinding met elkaar te staan. Ook fijn om concreet samen af te spreken om tijd voor ons huwelijk/relatie te gaan apart zetten. Veel dingen genoemd en aangestipt. Dus veel om over na te denken en ermee aan de slag te gaan!

Lees meer ervaringen van cliënten.