Tarieven

Op deze pagina kun je de tarieven voor behandeling bij Praktijk VAN WAARDE vinden. Alles heeft een prijs. Investeren in jezelf ook. Eindeloos tobben kost veel levensvreugde, maar het kost vaak ook op een indirecte manier gewoon geld. Hetzelfde geldt voor je relatie. Relatietherapie vraagt om een investering, maar is in de meeste gevallen vele malen goedkoper dan een scheiding of mediation. We gaan ervan uit dat onze hulpverlening iets goeds oplevert!

Relatietherapie

Praktijk VAN WAARDE werkt met drie verschillende vormen van relatietherapie. De tarieven van relatietherapie hangen af van de vorm waarvoor je kiest. Bekijk hieronder het overzicht.*

Soort therapie Gemiddelde duur Prijs
Relatie APK 2-2,5 uur in totaal €181,50 (inclusief BTW)
Intensieve dag relatietherapie 4 tot 6 uur in totaal € 544,50 (inclusief BTW) betaling vooraf.
Relatiegesprekken volgens EFT 90 minuten per gesprek €75,00 per uur (exclusief BTW)

Coaching

Bij Praktijk VAN WAARDE kun je terecht voor verschillende vormen van coaching. Coaching kan op individuele basis, of vanuit bedrijven worden aangestuurd. De tarieven hiervoor verschillen. Bekijk hieronder het overzicht. Tarieven gelden ook een een eventueel kennismakingsgesprek.

Soort therapie Duur Prijs
Individuele coaching 60 minuten per gesprek €75,00 per uur (exclusief BTW)**
Psychosociale hulpverlening 60 minuten per gesprek  €75,00 per uur

*Cliënten die een aanvullende verzekering hebben bij prolife-zorgverzekeringen, kunnen een deel van de kosten terugkrijgen via hun verzekeraar met een geldige verwijsbrief.
** Wanneer de coaching over individuele geestelijke gezondheid gaat, vervalt de BTW verplichting.

Gesprekken via chatfuncties

Gesprekken via chat worden ook gefactureerd op schatting van de benodigde tijd om te lezen en te reageren op basis van het uurtarief.

Tariefregeling

Voor degene die de zorg echt nodig heeft, maar de tarieven niet kan opbrengen, is een regeling te treffen.

Vergoeding en tarieven binnen de GGZ

Voor hulpverlening die binnen de GGZ valt, gelden bovenstaande tarieven niet. Deze zorg wordt namelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Houd hierbij wel rekening met het verplichte eigen risico van €385,- per jaar. Maar omdat bij verzekerde zorg altijd een diagnose moet worden opgenomen in het dossier, kiezen cliënten er steeds vaker voor om de sessies zelf te betalen.