Tarieven


Op deze pagina kun je de tarieven voor behandeling bij Praktijk VAN WAARDE vinden. Alles heeft een prijs. Investeren in jezelf ook. Eindeloos tobben kost veel levensvreugde, maar het kost vaak ook op een indirecte manier gewoon geld. Hetzelfde geldt voor je relatie. Laat ‘m niet sudderen! Investeer in elkaar!

Kosten 

Jarenlang heb ik in de (s)GGZ gewerkt en gezien hoe verzekeraars en protocollen (te) beperkte mogelijkheden bieden. Sommige mensen kunnen daar goed mee uit de voeten. Ik heb bewust gekozen me te richten op de mensen die zich daar niet in thuis voelen en vrijer en breder willen kijken. Dat kan niet binnen de kaders die reguliere zorg ons opleggen. Daarom werk ik los van verzekeraars.

Consequentie daarvan is dat we niet gebonden zijn aan strakke protocollen, administratieve lasten en een maximaal aantal minuten. Ook correspondeer ik niet met je verzekering of huisarts (tenzij je dat wil, natuurlijk). Maar het betekent ook dat je de behandeling zelf betaalt. In de praktijk maakt dat vaak niet eens heel veel uit, want bij je verzekering heb je ook eerst € 385,00 eigen risico. 

Particulier:

Individueel consult:
Kort consult 30 minuten: € 45
Lang consult 45-60 minuten € 90
Relatietherapie: 60-75 min per gesprek € 105 (ex BTW)

Werkgevers:

Voor werkgevers die graag willen dat hun medewerkers snel en zonder gedoe of lange wachtlijst geholpen kunnen worden, maar ik offertes op maat. 

Gesprekken via chat / mail

Gesprekken via chat worden ook gefactureerd op schatting van de benodigde tijd om te lezen en te reageren op basis van het uurtarief.

Aanmelden


 Meld je hier aan voor psychosociale hulp!

Wanneer je je aanmeldt ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Geef aan met welke reden je je aanmeldt en vermeldt je naam, leeftijd, adres en hoe ik je kan bereiken.