Op zoek naar relatietherapie? 

Iedereen die zoekt naar relatietherapie heeft eigen redenen waarom het nodig is. Soms zit een relatie wel goed maar dreigt de passie een beetje te verdwijnen, waardoor behoefte is aan wat meer diepgang en coaching. Andere stellen hebben vaak gekissebis en weten niet zo goed hoe ze dat kunnen stoppen. In sommige relaties heeft overspel plaatsgevonden, is het vertrouwen weg en moet dat met hulp worden hersteld.  Iedere reden om relatietherapie te zoeken met de intentie dat de relatie weer een veilige plek is te verkeren, is een goede.

Relatie-APK

Om een relatie goed te laten blijven, moet er in de kwaliteit en het onderhoud worden geïnvesteerd. Soms is er helemaal geen groot probleem, maar lijkt een update van de relatie wel een goed idee. Een soort ‘wederzijdse relatiekeuring’,  vergelijkbaar met de APK van een auto. Eigenlijk aan te raden om elke 5 jaar te doen met een ander erbij voor de vragen, die je elkaar niet meer stelt.

Er wordt een programma geboden (van ongeveer 2,5 uur) waarin je met elkaar in gesprek gaat over jullie relatie, tips en trucs krijgt, allerlei wetenswaardigheden hoort, die je kunt investeren in elkaar.

Lees meer

Losse relatiegesprekken

Liefdesrelaties hebben te maken met een ingeboren behoefte aan veilige emotionele verbondenheid. Als je deze verbondenheid niet meer voelt, kunnen relatie conflicten ontstaan.

In de relatietherapie leren we jullie in meerdere gesprekken van ruim een uur destructieve interactiepatronen te herkennen.  Jullie worden door mij aangespoord om elkaar openhartig te vertellen dat je de ander nodig hebt en dat je er voor elkaar zal zijn.

Lees meer

Klik hier om je aan te melden.

Relatieproblemen

Herkennen jullie je in een van onderstaande situaties?

Het kunnen allemaal redenen zijn om eens met een relatietherapeut dingen te gaan bespreken.

Hoeveel gesprekken zijn er nodig?

Mensen vragen vaak bij de start van het traject hoeveel sessies ze nodig zullen hebben. Die vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Mijn uitgangspunt is ‘zo kort als het kan en zo lang als het moet’. In de regel zijn er zo’n 5 tot 10 gesprekken nodig om jullie te helpen. De gesprekken kunnen zowel overdag als in de avond gepland worden. Voor cliënten die ver weg wonen, is er ook de mogelijkheid om de gesprekken online (Teams) te doen.

Kosten

We hebben de tarieven voor je op een rij gezet.