Aanmelden voor GGZ / 1nP.


Graag even lezen voor het inschrijven…

Op deze pagina kun je je aanmelden voor basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Wat je achtergrond ook is en met welke reden je je ook aanmeldt, je bent van harte welkom. We proberen na aanmelding op deze website binnen 14 dagen de aanmelding te verwerken en contact met je te zoeken.

Helaas is er meestal een (forse) wachttijd voordat we de intake kunnen doen! Excuses daarvoor.

Alle professionals binnen de praktijk zijn aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliƫnten.

Wanneer je een verwijsbrief hebt ontvangen van je huisarts voor de Basis GGZ of de Specialistische GGZ, dan wordt jouw behandeling bij 1nP vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij wordt wel jouw eigen risico aangesproken. We gaan er vanuit dat de huisarts de verwijzing weloverwogen heeft gedaan

Goed om te weten: onze GGZ behandelingen worden door Parnassiagroep verrekend met jouw zorgverzekering. 


Voorwaarden


De voorwaarden van Stichting 1np op het gebied van privacyleveringsvoorwaarden en dossier zijn leidend. Daarom is het belangrijk is dat je er kennis van neemt. Bij de aanmelding ga je ermee akkoord door het aanvaarden van de algemene voorwaarden


Aanmelden


Speciale aandacht vragen we voor de gegevens van je identiteitskaart. Op de verwijsbrief vinden we meestal je burgerservicenummer. Wij hebben van jou nog het documentnummer nodig. Kijk hier even wat we bedoelen.(Bekijk de plaatjes, niet de tekst)


Fout: Contact formulier niet gevonden.