Aanmelden voor psychologische hulp in de GGZ.

Heb je zaken waar je over tobt? Botst je heden of je verleden met wat je wilt of nodig hebt? Kun je wel hulp gebruiken om te groeien in zelfrespect, zelfwaardering en een gezonde omgang met anderen? Heb je ondersteuning, kennis en mogelijkheden nodig om verder te kunnen? Praktijk VAN WAARDE biedt behandeling van psychische klachten binnen de GGZ. GGZ is verzekerde zorg, waaraan voorwaarden zijn verbonden. Praktijk VAN WAARDE voldoet aan alle en biedt met een verwijzing van je huisarts psychologische hulp in de basis GGZ en de specialistische GGZ.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor basis of gespecialiseerde GGZ bij praktijk VAN WAARDE. Wat je achtergrond ook is en met welke reden je je ook aanmeldt, je bent van harte welkom en je bent snel aan de beurt! We proberen zo snel mogelijk de aanmelding te verwerken en streven ernaar om je binnen drie weken een eerste afspraak aan te bieden. Omdat bij verzekerde zorg ook een andere collega wordt betrokken, kan de intaketijd soms moeten worden uitgesteld. Wanneer het echter nodig is, kunnen eerste gesprekken op eigen kosten worden gedaan.

Belangrijk

Lees privacyregeling
Lees algemene voorwaarden

Aanmelden

De aanmelding wordt meestal binnen 1 werkdag verwerkt en beantwoordt via een e-mailbericht om de intake (via 1nP) te organiseren.

Roepnaam

Achternaam (+ eventueel meisjesnaam)

Geboorte datum dd-mm-jjjj

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Emailadres

Geboorteland

Burgerlijke staat

Huisarts

Heb je een verwijsbrief van jouw huisarts?

Reden van aanmelding

Hoe heb je Praktijk Van Waarde gevonden?

captcha