Aanmelden voor psychologische hulp in de GGZ.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Wat je achtergrond ook is en met welke reden je je ook aanmeldt, je bent van harte welkom en je bent meestal snel aan de beurt! We proberen zo snel mogelijk de aanmelding te verwerken en streven ernaar om je binnen 3-4 weken een eerste afspraak aan te bieden.

Praktijk VAN WAARDE biedt behandeling van psychische klachten binnen de GGZ. GGZ is verzekerde zorg, waaraan voorwaarden zijn verbonden. Wij voldoen aan alle en bieden met een verwijzing van je huisarts psychologische hulp in de basis GGZ en de specialistische GGZ.

De praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten. Wanneer je een verwijsbrief hebt ontvangen van je huisarts voor de Basis GGZ of de Specialistische GGZ, dan wordt jouw behandeling bij 1nP vergoed vanuit de basisverzekering. Hierbij wordt wel jouw eigen risico aangesproken.

Er kan sprake zijn van een wachtlijst. Hier kun je zien hoeveel weken wachttijd er te verwachten is. Is er een kortere tijd mogelijk dan zullen we je eerder uitnodigen!

De voorwaarden van stichting 1np op het gebied van privacyleveringsvoorwaarden en dossier zijn leidend. Daarom is het belangrijk is dat je er kennis van neemt. Bij de aanmelding ga je ermee akkoord door het aanvaarden van de algemene voorwaarden. Lees hier hoe het financieel geregeld is

Aanmelden

De aanmelding wordt meestal binnen 1-3 werkdagen verwerkt en beantwoordt via een e-mailbericht om de intake te organiseren. Het is ook prima wanneer je de gevraagde gegevens via een mailbericht naar mij stuurt: ggz @ praktijkvanwaarde.nl.


  Roepnaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Ben je akkoord dat we gebruik maken van SMS of Telegram om (indien nodig) afspraken af te stemmen? Kies je antwoord hieronder.

  Emailadres

  Burgerlijke staat

  School/opleiding.
  Wat is je hoogste genoten opleiding?

  Identificeren
  Voor de verplichte identificatie bij inschrijving 1nP hebben het documentnummer van je ID kaart / Rijbewijs of Paspoort nodig. In het eerste gesprek wordt dat nummer vergeleken. Neem het document bij de intake mee ter inzage. Schrijf hieronder het documentnummer. Let op: het gaat hier niet om je BSN nummer!

  Kinderen

  Heb je een verwijsbrief van jouw huisarts?
  De verwijsbrief kan door de huisartspraktijk verzonden worden via ZorgDomein naar Praktijk VAN WAARDE. Wanneer er nog geen verwijsbrief is, raadpleeg dan eerst je huisarts!

  Let op: een verwijzing betekent niet altijd het recht op verzekerde zorg! Dat beoordelen we in het intakegesprek.

  Waar ben je verzekerd?

  Reden van aanmelding

  Het is nuttig en nodig om creatief om te gaan met contactmogelijkheden Welke mogelijkheden vind je acceptabel?
  In de praktijkWandelenBeeldbellenTelefonischAan huis*

  (*binnen een straal van 10 km)

  Hoe heb je Praktijk Van Waarde gevonden?

  met de algemene voorwaarden GGZ en ga akkoord. (Aanvinken!)

  LET OP: Controleer of deze aanmelding verzonden is. Anders nogmaals de verzendknop gebruiken!! Er wordt ook een bericht verzonden naar je opgegeven e-mailadres.

  Zet info(@)praktijkvanwaarde.nl in je adresboek, anders komen berichten mogelijk in je spambox terecht!