Aanmelden voor psychologische hulp in de GGZ.

Heb je zaken waar je over tobt? Botst je heden of je verleden met wat je wilt of nodig hebt? Kun je wel hulp gebruiken om te groeien in zelfrespect, zelfwaardering en een gezonde omgang met anderen? Heb je ondersteuning, kennis en mogelijkheden nodig om verder te kunnen? Praktijk VAN WAARDE biedt behandeling van psychische klachten binnen de GGZ. GGZ is verzekerde zorg, waaraan voorwaarden zijn verbonden. Praktijk VAN WAARDE voldoet aan alle en biedt met een verwijzing van je huisarts psychologische hulp in de basis GGZ en de specialistische GGZ.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor basis of gespecialiseerde GGZ bij praktijk VAN WAARDE. Wat je achtergrond ook is en met welke reden je je ook aanmeldt, je bent van harte welkom en je bent meestal snel aan de beurt! We proberen zo snel mogelijk de aanmelding te verwerken en streven ernaar om je binnen 3-4 weken een eerste afspraak aan te bieden. Omdat bij verzekerde zorg ook een andere collega wordt betrokken, kan de intaketijd soms moeten worden uitgesteld. Wanneer het echter nodig is, kunnen eerste gesprekken op eigen kosten worden gedaan.

Aanmelden

De aanmelding wordt meestal binnen 1-2 werkdagen verwerkt en beantwoordt via een e-mailbericht om de intake (via 1nP) te organiseren. Het is ook prima wanneer je de gevraagde gegevens via een mailbericht naar mij stuurt: ggz@praktijkvanwaarde.nl. Belangrijk is dat je daarin ook aangeeft akkoord te zijn met de privacyregeling en de algemene voorwaarden.

Roepnaam

Achternaam

Geboortedatum

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Ben je akkoord dat we gebruik maken van WhattsApp of SMS om (indien nodig) afspraken af te stemmen? Schrijf je antwoord hieronder.

Emailadres

Burgerlijke staat

Kinderen

Heb je een verwijsbrief van jouw huisarts?
Wanneer er nog geen verwijsbrief is, raadpleeg dan eerst je huisarts!

Reden van aanmelding

Hoe heb je Praktijk Van Waarde gevonden?

 privacyregeling en de algemene voorwaarden