1nP levert verzekerde GGZ hulpverlening

Onze praktijk is aangesloten bij de Parnassiagroep / 1nP. 
Stichting 1nP is een landelijk netwerk binnen de Parnassiagroep van meer dan 600 zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg.
Behandelingen van de basis GGZ en de specialistische GGZ worden na afloop van de behandeling, maximaal 365 dagen na de start,  direct door de Parnassiagroep verrekend met de zorgverzekering.

Verwijzen

Voor een snelle aanmelding en intake is een goed ingevulde verwijsbrief nodig. Het fijnste voor ons is een verwijzing via ZorgDomein.
We zijn daar te vinden onder “Praktijk VAN WAARDE”
U geeft op uw verwijsbrief aan welke vorm van zorg uw patiënt nodig heeft. Het is van belang dat uw patiënt zich ook digitaal bij ons aanmeld.

Exclusiecriteria

Onze exclusie-criteria zijn chronische/ernstige suïcidaliteit, alcohol/drugs-gerelateerde problematiek, psychotische stoornissen, primaire eetstoornisen en cluster A en B persoonlijkheidsproblematiek. De praktijk heeft geen behandelprogramma’s voor deze soorten problematiek.

Wachtlijst?

We proberen om de intake binnen 3-4 weken in te plannen. Kunnen we sneller, dan doen we dat. De behandeling start direct na de intake.

Multidisciplinaire samenwerking!

Behandelingen in de basis of specialistische GGZ worden bij Praktijk VAN WAARDE uitgevoerd door een multidisciplinair team. 

Team

Het team waar Marcel van der Waard  mee samenwerkt:  
Joram van Immerzeel, GZ-psycholoog
 Anne-Marie Dingenouts, Verpleegkundig Specialist GGZ.
Ook is het voor ons mogelijk een 1nP-psychiater op onze locatie te consulteren. Ook wordt wel doorverwezen naar andere collega’s binnen de regio, wanneer we denken dat dit tot betere resultaten kan leiden.
In de meeste gevallen zal echter Marcel de behandeling doen.

Van aanmelding naar behandeling en afsluiting

De website van 1nP beschrijft alle stappen van een behandeling, van aanmelding tot afsluiting. Met deze informatie is een goed beeld te krijgen van de manier waarop een behandeling via 1nP verloopt.
Na aanmelding krijgt de cliënt de mogelijkheid om een Karify-account te maken. Dat is zeer behulpzaam bij e-health, beveiligd beeldbellen en de inzage in het dossier. 
Na de intake en bij afsluiting krijg de verwijzer via ZorgDomein of anders via e-mail een bericht.