Een dagdeel relatietherapie: in korte tijd een stap vooruit zetten

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een dagdeel intensieve relatietherapie. Soms is de aard of ernst van de relatieproblemen zodanig dat het niet verder mag escaleren en je daar wel wat intensieve hulp bij kunt gebruiken. Soms is het gewoonweg lastig om met regelmaat tijd vrij te maken voor relatietherapie. Een dag vrij plannen is dan gemakkelijker dan steeds ruimte in de agenda maken voor losse afspraken. Het kan ook zijn dat je begeleiding wilt hebben bij het op tafel leggen van een aantal zaken die je graag samen wilt bespreken.

Wat de reden ook is: met het intensieve programma voor relatietherapie kun je in korte tijd een grote stap vooruit zetten en kom je direct al tot een eerste resultaat! Je hebt dan een hele dag aandacht voor je relatie! Wanneer je voor dit programma kiest, betekent het dat je onder begeleiding met je relatie aan het werk gaat.

Wat kun je verwachten?

– Ongeveer 3-4 uur actief bezig zijn
– Koffie en thee naar behoefte
– Start met een intakegesprek n.a.v. vooraf ingevulde vragenlijsten
– Vervolgens intensieve begeleiding waarin je volop met elkaar aan de slag gaat
– Inzicht in jullie relatie, wat er speelt, wat er nu écht aan de hand is
– Inzicht in patronen en de dynamiek van jullie relatie
– Handvatten om problemen op te lossen
– Helderheid over hoe je samen verder kunt
– Duidelijkheid of je samen verder kunt en wilt

Voordelen

– Je kunt in korte tijd een flinke stap voorwaarts zetten bij het oplossen van jullie relatieproblemen
– Je hoeft niet steeds vrij te regelen om een afspraak in te plannen
– Efficiënt gebruik van de therapietijd
– Tijd en aandacht voor elkaar

Kosten

Voor de tarieven, klik hier.

Aanmelden

Hebben jullie behoefte aan intensieve dag relatietherapie en willen jullie zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan snel aan! Is er na deze dag toch behoefte aan vervolggesprekken? Dat is dat uiteraard mogelijk. Voor meer informatie daarvoor, klik hier.

Meld je aan voor een dagdeel relatietherapie

Ervaringen van cliënten

miniklaverWij kijken beiden positief terug op deze dag. Ik vond de dag inspannend, maar zeker positief. Marcel hielp ons beiden bij knelpunten en hielp ons zo verder met de gesprekken. Wij zijn een heel stuk sterker uit deze dag gekomen en zien de toekomst positief tegemoet. Wij zijn nog steeds dankbaar dat we deze stap hebben genomen.

miniklaver

Via de praktijkondersteuner van de huisarts zijn we bij Marcel goed terecht gekomen. We kozen voor een intensieve dagtherapie. Dat was zwaar en vermoeiend, maar gaf ook meteen een enorme slinger vooruit. Marcel bleek op basis van de door ons ingevulde vragenformulieren al een hele goede voorbereiding te hebben gedaan: hij had voor onze situatie zeer toepasselijke filmpjes klaarstaan. Dat hielp ons om te begrijpen en onder woorden te brengen wat nodig was. Wij zijn onder de indruk van de rust die Marcel bracht. Hij wist voor ons de goede toon aan te slaan. We hadden op zijn website gezien dat het christelijk geloof een belangrijke rol heeft, iets waar wijzelf weinig band mee hebben. Voor ons was het erg prettig dat Marcel dit uitstekend heeft ingeschat en dit geen onderdeel van de therapie heeft gemaakt. Zeer professioneel!

Lees meer ervaringen van cliënten.