Coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Wil je je persoonlijk meer ontwikkelen? Wil je onderzoeken wie jij bent, waar jouw kracht ligt of waar jij heen wilt met je leven?  Start met een coachingstraject voor waarin we aan de slag gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling! In gesprekken gaan we samen op zoek naar jouw verlangens en aanknopingspunten voor verbeteringen. Vaak begint de verandering al in het eerste gesprek. Er ontstaan door vragen nieuwe inzichten, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Ontwikkeling is een doel dat jij bereikt. Jij gaat aan de slag. De coach helpt “alleen maar”. Tijdelijk, maar wel met een duurzaam effect.

Jij bepaalt daarom zelf welke onderwerpen worden besproken. De onderwerpen van coaching kunnen daarom sterk uiteenlopen. Jij (in al je rollen) staat centraal. De coaching moet dus bij jou passen: bij jouw persoonlijke vragen, problemen en wensen. Als coach denk ik mee, voel ik mee en vraag ik door. Zo komen we samen uit bij relevante (onderliggende) vragen en wensen en overtuigingen. Ik daag je uit openhartig en eerlijk te vertellen over wat er in je omgaat en ook door serieus aan de slag te gaan met het zetten van concrete stappen. Het begint vaak met kleine stappen. Experimenten, die later kunnen uitgroeien tot een volledig nieuwe gedragsstijl, een volledig nieuwe werkkring, of een radicale wending in je (werk)relatie.

Kosten

Voor de tarieven voor coachingsgesprekken, klik hier.

Cliëntervaringen over deze behandeling

Toen ik een jaar geleden binnenkwam was ik iemand geworden die ik zelf niet herkende. Ik durfde nauwelijks te dromen of te rekenen op een mooie toekomst. Bij Marcel vond ik een luisterend oor, en iemand die me inzage gaf in mijn gedragspatronen. Marcel heeft mij geholpen mijn angsten en irrationele gedachten te identificeren. Nu realiseer ik me dat ik gezien mag worden, en veel mooie dingen kan bereiken door trouw te blijven aan mezelf. Nu, een jaar later ben ik weer enthousiast over mijn toekomst. Ik zit inmiddels weer op school en hoop nog verder te gaan studeren. Ook sta ik veel sterker in mijn schoenen, en kan niet wachten op wat er nog gaat komen.

De coaching heeft me inzicht opgeleverd in hoe ik denk en wie ik ben. Dat helpt me in het dagelijks leven. Onderdeel van de behandeling was het opschrijven van de gespreksonderwerpen en wat daarover gezegd is. Dat is in de praktijk zeer behulpzaam en prettig om op terug te kunnen vallen, wat de effectiviteit van de behandeling vergroot. Ik heb de bejegening ervaren als professioneel en persoonlijk. De gesprekken zijn goed afgestemd op mijn vragen. Voldoen aan hoe ik de gesprekken graag zie: niet alleen zelf praten, maar ook van de coach horen hoe ik zaken kan aanpakken.

Lees meer ervaringen van cliënten.