Nederlandstalige hulpverlening waar je ook bent!

De meeste gesprekken die bij Praktijk VAN WAARDE plaatsvinden, gebeuren in de praktijkruimte in Dordrecht. Echter is dit niet voor iedereen wenselijk of haalbaar. Misschien is je reisafstand te groot, heb je weinig tijd of zit je vast aan bepaalde tijdstippen. Bij Praktijk VAN WAARDE is dat geen probleem: wij bieden therapiegesprekken ook digitaal aan. Of het nu gaat om relatietherapie, coaching of vergoede hulp in de GGZ; vrijwel alle gesprekken kunnen ook online worden gevoerd.

Apparatuur en programma’s 

Bij Praktijk VAN WAARDE maken we gebruik van beeldbellen via Teams of ZOOM. Zowel ZOOM als Teams zijn prettig in gebruik. Wanneer je voorkeur hebt voor één van beide programma’s, kiezen we voor het programma naar jouw voorkeur. Voor ZOOM vanaf een laptop of desktop computer, is in dit filmpje  heldere uitleg te vinden.

Beeldbellen vraagt om een goede internetverbinding en bijpassende apparatuur. Zorg daarom dat je een goed werkende laptop en microfoon op je laptop of computer hebt, zodat je goed te zien en te verstaan bent.