Adres van routebeschrijving naar Praktijk VAN WAARDE

De praktijk is al 15 jaar gevestigd in Dordrecht. We zijn uitstekend bereikbaar voor mensen uit de Drechtsteden, Rotterdam, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, de Hoeksche Waard en de Alblasserwaard. Binnen een straal van ongeveer 10 km vanuit de praktijk is er ook de mogelijkheid om gesprekken aan huis te doen.

Adresgegevens

Praktijk VAN WAARDE
Ruys de Beerenbrouckweg 225
3317 LM Dordrecht

In de straat is overdag volop en gratis parkeerruimte.

Kaart


Grotere kaart weergeven

Route met de auto

Vanaf Rotterdam via A16

Neem op de A16 bij de Drechttunnel de linker tunnelbuis. Neem na de tunnel de eerste afslag. Rijdt rechtsaf de Laan der Verenigde Naties op. Neem de tweede afslag rechts: je rijdt nu via de Thorbeckeweg de wijk Crabbehof in.  Aan het einde zie je links de apotheek. Ga daar rechtsaf de Savornin Lohmanweg op. De eerste weg links is de Ruys de Beerenbrouckweg. Rijd deze uit en neem het vijfde straatje aan de rechterhand. Aan het begin van deze straat zie je aan de linkerkant de praktijk liggen.

Vanaf Breda

Neem op de A16 de afslag ‘Dordrecht Centrum’. Rijdt rechtsaf de Laan der Verenigde Naties op. Neem de tweede afslag rechts: je rijdt nu via de Thorbeckeweg de wijk Crabbehof in.  Aan het einde zie je links de apotheek. Ga daar rechtsaf de Savornin Lohmanweg op. De eerste weg links is de Ruys de Beerenbrouckweg. Rijd deze uit en neem het vijfde straatje aan de rechterhand. Aan het begin van deze straat zie je aan de linkerkant de praktijk liggen. (225)

Vanaf de N3
Neem de afslag bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Vanaf de richting Papendrecht: Sla rechtsaf bij verkeerslichten de Laan der Verenigde Naties op. 
Vanaf de richting ’s Gravendeel: sla linksaf de Laan der Verenigde Naties op, onder het viaduct door. De Laan der VN leidt je door de tunnel onder het spoor. Sla bij de derde kruising met verkeerslichten linksaf. Je rijdt nu via de Thorbeckeweg de wijk Crabbehof in.  Aan het einde zie je links de apotheek. Ga daar rechtsaf de Savornin Lohmanweg op. De eerste weg links is de Ruys de Beerenbrouckweg. Rijd deze uit en neem het vijfde straatje aan de rechterhand. Aan het begin van deze straat zie je aan de linkerkant de praktijk liggen. (225)

Route met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Dordrecht Centraal: Neem bij het busstation buslijn 3 in de richting ‘Crabbehof’. Stap uit bij de laatste halte (Domela Nieuwenhuisweg). Loop rechtdoor door de Cort van der Lindenstraat. Steek aan het einde rechtdoor de Kappeijne van de Coppelloweg over en loop over de stoep tussen de grasvelden door naar de Schaperstraat. Blijf rechtdoor lopen, door de Schaperstraat. De weg buigt naar rechts en gaat over in de Ruys de Beerenbrouckweg. Neem in de Ruys de Beerenbrouckweg de tweede zijstraatje links. Aan het begin van deze straat zie je aan de linkerkant de praktijk liggen. (225)