Praktijk VAN WAARDE Dordrecht

Ben je op zoek naar christelijke relatietherapie in de buurt van Rotterdam? Praktijk VAN WAARDE  biedt drie vormen van christelijke relatietherapie of relatiecoaching:

Met de bekende Rotterdamse nuchterheid en een positieve insteek ga ik met jullie het gesprek aan, bied ik een steun in de rug en help ik jullie aan manieren om de relatie te herstellen, weer op te bouwen en die bestendig te maken.

Christelijke relatietherapie: ervaringen

Jullie zijn niet de enigen die relatietherapie zoeken want al vele andere stellen zijn jullie voorgegaan. Cliënten zeggen over Marcel als relatietherapeut:

Marcel kan goed luisteren, de kern steeds samenvatten. Hij is een vertaler/tolk en heeft ons geholpen onze aandacht te richten op de liefde en ieders emotionele behoeften. Marcel analyseert niet maar hij wil er zijn voor de ander. Zijn onderliggende houding: “Elk mens is mooi en geliefd” was heel prettig. Een goede basis.

Marcel is aandachtig, liefdevol, teruggrijpend op het goede, op de verbinding. Zoekend naar samen maar met respect voor verschillen. Daarin heeft hij ook een stuk kwetsbaarheid getoond, mededogen. Verbinding is op gevoelsniveau. Dat is wat samenbindt en daar heeft hij keer op keer het licht op geschenen. Het was fijn om licht te krijgen van Marcels zaklamp. Als derde persoon op onze eigen weg.

Christelijke relatietherapie Rotterdam:  kosten bij Praktijk VAN WAARDE

Zie je therapie als iets wat veel geld kost? Of zie je het als een investering in jezelf of elkaar? Uiteraard is therapie niet gratis, maar het levert meestal ook heel wat op!  Relatietherapie is geschrapt uit de basisverzekering en valt daarom ook bij Praktijk VAN WAARDE onder de niet-verzekerde zorg. Dat betekent dat je het zelf moet betalen, maar de tarieven zijn schappelijk. Klik hier voor de tarieven.

Prima bereikbaar!

De praktijk is gevestigd in Dordrecht, maar uitstekend bereikbaar voor mensen uit de Drechtsteden, Rotterdam, de Hoeksche Waard en de Alblasserwaard. Gratis parkeren!

Meld je meteen aan voor relatietherapie!